Bike-Suzuki Intruder 1500 CL

De Suzuki Intruder 1500CL is een sterke en zeer betrouwbare chopper. Een goed zittende motorfiets. Ik heb deze motor voorzien van alle denkbare accessoires. Omdat Nederland erg duur was heb ik de onderdelen besteld in Canada en Amerika. (Wel opletten dat je belasting moet betalen over de import). Ook hier was een trekhaak gemonteerd zodat de inmiddels aangeschafte minicamp getrokken kon worden.

Dit was voor mij de eerste bike die ik compleet heb opgebouwd met accessoires. Door de grote hoeveelheid extra onderdelen en het vele chroom uiteraard veel poetswerk. Maar juist het onderhoud van je motor is je investering veilig stellen. Met liefde en inzet heb ik deze mooie machine vertroeteld en met erg veel plezier hierop gereden.

Een paar echte Vence en Hayns  uitlaten erop gemonteerd voor het echte geluid. Technisch en motorisch een perfecte bike. Verbruik had iets minder gekund. Bekijk de afbeeldingen en zie hoe compleet deze nekkendraaier was. Als je minder of geen aanspraak wilt hebben onderweg adviseer ik je niet een motor als deze aan te schaffen. Veel mensen dachten dat het een Harley Davidson was.

Onderhoud is ook voor deze brommer makkelijk door jezelf te doen. Makkelijk schoon te maken, erg groot assortiment accessoires aanwezig voor ieders persoonlijke wens. Zelf ben ik geen lid geweest maar er is een Intruder Owners Club Holland (IOCH). Bij deze club kun je terecht met veel vragen. Voor de volledige omschrijving van deze mooie chopper wil ik je verwijzen naar Wikipedia.org.

Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik je graag en zal zien of ik je een antwoord kan geven.

Hieronder tref je een kort filmpje aan van de Suzuki Intruder 1500CL die ik met veel plezier heb gereden.

Suzuki Intruder 1500 LC from Mike VanDeBeek

Suzuki Intruder 1500 LC, Salders Motoren – by Mike van de Beek;

Suzuki Intruder 1500 LC – by Mike van de Beek;

 

Quote: “Gray-haired riders don’t get that way from pure luck.

  WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »