Bike – Rewaco RF1 Trike

Rewaco RF1 Trike

Deze Rewaco RF1 GT Trike is een nieuwe episode in mijn motorhobby. Omdat de gezondheid toch begon op te spelen is er uiteindelijk besloten verstand boven gevoel en
emotie te laten gaan.  Deze Trike is op 18 februari 2014  aangeschaft met 25.143 Km op de teller en inclusief trekstang zodat de Trike achter de auto of camper kan worden voortgetrokken.

 

      

De kleur was GRIJS toen ik deze Trike kocht. Het plan was dan ook om de minicaravan die ik inmiddels had aangeschaft Grijs-Zwart te spuiten. Echter,
in overleg met Christiaan Post (Eigenaar van Auto Schade Herstel CP op URK) is er besloten de hele combinatie in mijn droomkleuren te spuiten. ORANJE en ZWART.  De onderstaande 9 foto’s zijn gemaakt door George Appelo

    

In de maand maart 2015 ben ik begonnen met deze Trike van een nieuw jasje te voorzien en technisch weer helemaal 100% op de banden te zetten zodat wij (mijn lieve vrouw en ikzelf) hier nog jaren plezier mee mogen hebben. Via mijn FACEBOOK kun je nog  meer foto’s bewonderen. (Alleen als je tot mijn “vrienden” behoort, sorry.)

    

Ik heb er dan ook absoluut geen spijt van dit te hebben ondernomen. Het was een hele klus op zich. Echter, zoveel mensen, bedrijven en kennissen van mij hebben mij
ongelooflijk mee geholpen. Ik ben er dan ook erg dankbaar mee.

    

Het eindresultaat is er dan ook naar. Een schitterende nekkendraaier met een belangrijke boodschap.

Wel kun je de pagina bekijken waarop stap voor stap het opknappen en aanpassen van deze Rewaco Trike RF 1 GT staat omschreven. KLIK HIER

   

Ook het trike clubblad  3Wheels heeft er een paar edities aan besteed waarvoor hartelijk dank. Klik op de afbeelding voor een leesbaar PDF bestand. Ook bij de minicaravan is er editie te lezen van 3Wheels.

       

Het was een mega klus, maar dan heb je ook wat. Met dank aan een ieder die hieraan heeft meegeholpen, de bedrijven, personen en noem maar op. Ook hier mag ik
mij gezegend in weten en gedragen. Wat we allemaal aan deze Trike hebben gedaan…..? Kijk snel op de pagina waar elke dag de voortgang werd omschreven.

   

Hieronder tref je een filmpje aan van o.a. mijn 1e Trike treffen. Meer over Rallies & Treffens kun je HIER vinden.  Het 1e filmpje is de verkorte versie. Het 2e filmpje is de lange versie met veel foto’s van het  73 Gelders Trike Treffen . Het 3e filmpje gaat over de  32e Motorrun Nieuwoort Baarn 2015 en het 4e filmpje gaat over de 3e Marine Kids Day 6 juni 2015

2015 – 7e Gelders Trike Treffen – Stroe;

7e Gelders Trike Treffen 2015;

32e nieuwenoord Motorrun Baarn 30-31 Mei 2015;

3e Marine Kids Day 6 juni 2015 Dutch Marines Hilversum;

Trike in het NIEUWS

Ondanks dat we de Trike nog maar net hebben, heeft deze al diverse malen het nieuws gehaald door diverse activiteiten.
Hieronder een kleine greep uit de verzameling. KLIK op afbeelding voor een leesbare PDF-versie.

Heb je verder nog vragen? dan hoor ik je graag. Via CONTACT tref je al mijn gegevens aan.

Met de hartelijke groeten, een fijne dag en misschien horen of ontmoeten wij elkaar nog eens ergens.

Mike

Quote: “One thing I’ve learned about life is that if you really let go, it’s just a joy ride.

WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »