Bike-Minicamp

De Minicamp of ook wel MINIVOUWWAGEN genoemd is een ideale aanhanger voor achter de motor en zelfs kleine auto. Een pracht uitvinding zodat je niet op de grond hoeft te slapen als je een motor rally bezoekt. Ik heb deze minicamp kaal gekocht en volledig gemodificeerd. Standaard zijn deze minicamps wit van kleur. Ik heb deze aangepast in de kleur van de motor. Verder voorzien van brede spatborden, rondom LED-verlichting en een langere dissel waarop ik een kunststof glasfiber bak heb gebouwd waar een kleine lichtgewicht gasfles in kan. Aan de zijkant van deze bak een snelkoppeling aansluiting en 6 meter gasslang zodat ik makkelijk en snel een aansluiting heb op het kooktoestel.

Het is verbazend wat je allemaal mee kan nemen. Naast 2x slaapzakken en kussens en wat kleren is deze minicamp voorzien van een complete keuken. 3-pits gastoestel, een paar pannen, opvouwbare water jerrycans, bekers, bestek en borden. Twee opvouwbare aluminium tafeltjes en twee grote aluminium stoelen. Dan nog een reserve wiel en wat klein gereedschap. Belangrijkste is dat je de lading goed verdeeld. Dan ligt deze wagen als een huis achter je motor en je voelt het amper.

Dit wagentje heeft veel van Europa doorkruist. Menig kilometer achter diverse motoren  is dit mijn huisje geweest. Menig treffen en rally kwam je deze mini camp tegen samen met baasje en hondje Rebel. Een geweldige tijd samen beleefd en gehad.

Elke investering dubbel en dwars waard. Deze minicamps worden in het wit geleverd. Ik heb deze zelf nog aangepast m.b.t. een gasflesbak op de dissel, LED-verlichting en in de kleur gespoten van verschillende motoren. Ik mis mijn huisje ontzettend.

 

2011 – Minicamp behind motorbike film by Mike van de Beek;

CMA Najaar 2011, Honda Goldwing GL1200 Belastingvrij, Mike van de Beek;

Kleppentreffen 2011 by MC de Kleppenjagers. Film made by Mike van de Beek;

 

Quote: “A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.