Bike-Mini-Caravan

We schrijven Zaterdag 20-12-2014. Voor mij persoonlijk een gedenkwaardige dag m.b.t. het rijden van tweewieler motoren als hobby. Om gezondheidsredenen uiteindelijk de knop kunnen (maar ook moeten) omzetten en de keuze gemaakt om afscheid te nemen van het rijden op twee wielen. Het was een lange en lastige weg er naar toe maar uiteindelijk was de zogeheten kogel door de kerk. Verstand zegevierde boven gevoel en emoties. Ik ben daarom dankbaar voor de vrienden om mij heen die hierin een steun zijn geweest en nog.

Deze keuze had tot resultaat dat ik ben overgestapt en daar is deze minicaravan een onderdeel van. Klein, compact en met alle ruimte en mogelijkheden die ik zocht. Een nieuw begin zullen we maar zeggen van een andere periode in mijn leven en een start van herinneringen.

Deze mooie minicaravan van bouwjaar 2009 heb ik kunnen kopen van twee lieve mensen (Marcel en Anja Brockhus) van Twenty One Cabin Trust – s’ Gravendeel  die helemaal stoppen met trike en motorrijden. Deze caravan is maximaal 2x 10 dagen per jaar gebruikt en voor de rest in een droge stalling gestaan.

En wat ben ik er blij mee. Precies wat ik zocht zodat ik toch nog naar motortreffens kan gaan. Ik heb er volop plannen mee en zal daar de komende tijd mee zoet zijn. Mijn wensen zijn volledig spuiten, een disselbak maken, een compleet eigen stroomvoorziening op 12 volt en rondom LED-verlichting. Via de Camptrailer club heb ik veel ideeën opgedaan.

Ik voel mij er dan ook rijk mee gezegend dat ik op deze manier nog onderdeel kan uitmaken van de motorwereld. Er kunnen twee volwassen mensen in deze minicaravan slapen. Ikzelf ben bijna twee meter en heb meer dan voldoende ruimte. Een kleine keuken, koelbox en gootsteentje maken onderdeel van deze bolide.

Wil je weten hoe het allemaal gaat worden? Houd dan deze pagina in de gaten. Ik heb deze minicaravan nu net dus we hebben nog genoeg te doen. Heb je ideeën en/of suggesties, dan hoop ik iets van je te mogen horen.Via mijn FACEBOOK kun je de eerste foto’s bewonderen. Alleen als je tot mijn vrienden behoort, sorry.
Wel kun je de pagina bekijken waarop stap voor stap het opknappen en aanpassen van deze caravan staat omschreven.  KLIK HIER

Ook het Trike clubblad 3Wheels heeft er tot 2x toe een paar pagina’s opgeofferd en een leuk stukje geschreven over deze verbouwing en aanpassingen van de minicaravan en Trike.
Als je het stukje van de Trike wilt lezen, klik dan op Rewaco RF-1 GT – Trike in motoren overzicht.
Klik op de afbeelding en lees het redactionele stukje over deze mini caravan. (Uiteraard met dank aan 3Wheels)

  

  

Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik je graag en zal zien of ik je een antwoord kan geven.

Dank voor je belangstelling en een fijne dag verder.

Mike

Quote: “Overdoing is a profession”, says the captain of the ferry.