Bike-Honda Goldwing 1500SE +

De Honda Goldwing 1500SE met zijspan is een grote degelijke en super comfortabele machine. Deze motor heb ik aangeschaft i.p.v. de Harley Road King. Een zeer complete motor met alles wat je maar bedenken kunt aan boord. Navigatie, intercom (4x) zelfs een converter voor je mobiele telefoon op het bestaande communicatiesysteem, verwarmde stoelen in de bak, een zender, twee gloednieuwe helmen met intercom, een hoge en lage ruit, trekhaak uiteraard, twee vlaggenmastjes en antenne’s en ga maar door.

Een motor die er uit ziet als nieuw en rijdt als nieuw. Een schitterende staat van onderhoud, alle rekeningen, verpakkingen en gebruiksaanwijzingen aanwezig. Deze motor is 12 jaar in het bezit geweest van een officiële GoldWing Dealer en heeft altijd binnen gestaan. Hier en daar een spatje steenslag maar verder in onberispelijke staat. Chroom als nieuw en een prachtige diep zwarte glanzende lak. Voorzien van alle denkbare spoilers en diverse chroom accessoires.

Het is een 6 cilinder blok en zoeft over de weg. Er zitten autobanden onder gemonteerd vanwege kostenbesparing en stabiliteit. Er zijn twee kappen bij voor de bak. Een open en een gesloten kap. De bullet lights geven enorm veel licht waar ik erg blij mee ben. De minicamp achter de motor merk je amper en ligt zeer stabiel. Hieronder tref je een kort filmpje aan van deze Honda Goldwing 1500SE met zijspan die ik met veel plezier heb gereden.

Honda Goldwing Amerikaanse SE GL1500 met EML GT2001 Mike van de Beek;

Maar,….. het is geen HD (Harley Davidson) en heeft ook niet dat lekker plof geluid wat ik erg mis. Vandaar dat ik deze motor verkoop en graag terug wil naar een HD. Diegene die deze motor koopt heeft een juweel. Zo compleet en zo netjes tref je bijna geen tweede.

Onderhoud aan deze motor is zeker zelf te doen. Wel dien je er rekening mee te houden dat je meer plastic kappen moet demonteren alvorens erbij te kunnen. Voor deze machine zijn een legio aan accessoires te koop. Er bestaat zelfs een GOLDWING CLUB onder de naam GWCH wat staat voor:  Goldwing Club Holland. Voor meer informatie van dit werkpaard wil ik je verwijzen naar wikipedia Klik hier

Bedankt voor je belangstelling en misschien ontmoeten we elkaar een keer ergens…………..!

Hartelijke groet, Mike

 

Quote: “There are drunk riders. There are old riders. There are NO old, drunk riders.

 

WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »