Bike-Harley Davidson 1600 Twin-Cam Streetglide FLXH

Na lang zoeken, sparen en dromen heb ik eindelijk de motor gevonden die ik wenste. Een Harley Davidson 1600 Twin-Cam Streetglide FLXH met Screaming Eagle Cylinders en schitterende uitlaten hetgeen een cilinderinhoud oplevert van 1800CC ofwel meer vermogen.

Deze mooie brommer heeft nieuwe banden bij aflevering, nieuwe remmen, alarm en trekhaak is er op gebouwd op een professionele manier. Kilometerstand staat op 7.500Mls dus voorlopig kan deze brommer nog wel even. Ik heb er een detachable bagagerek op gezet met sizzybar en een ruggusteun en van Vance & Hines de monster round slib-on uitlaten. Een geweldig geluid inclusief een super tuner.

AANKOOPBEWIJS:
Door Harley Davidson Dealer  West Coast Motoren – Alkmaar is deze mooie fiets op de testbank geweest en alvorens tot koop over te gaan en volledig nagezien. Vandaar dat er ook een schitterend testrapport/aankoopbewijs bij aanwezig is.

Buddyseat:
Door  Eddy van der Heide – Emmeloord is er een breder zitkussen gemaakt voor mijn vrouw zodat ook zij comfortabel zit op de lange afstanden.

Alarm / GPS-tracking:
Via  GPSPARTNER – Oud-Beijerland  heb ik een zeer geavanceerd GPS volgsysteem ingebouwd wat een veilig gevoel geeft naast het complete alarmsysteem wat aan boord is.

Accessoires / uitbreiding:
Zoals je merkt, stapje voor stapje verbeter ik de motor en pas ik dingetjes aan. Dit proces zal net zo lang aanhouden als dat ik de motor in mijn bezit heb. Je komt elke keer wel wat tegen en zo ben je er altijd mee bezig. Voor deze machine zijn een legio aan accessoires te koop. Advies…..Koop niet meteen bij de eerste de beste maar kijk eens een beetje rond. Goed de moeite waard en het scheelt je een hoop geld.

20150123 Streetglide FLHX 2009 – Mike van de Beek;

HD Streetglide FLHX 2009 Mike van de Beek;

Harley Davidson FLHX 2009 type 2010;

Quote: “Being a biker is more than riding a bike. You feel it in your heart and in your soul.

 

WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »