Contact

Er zijn verschillende manieren om met mij/ons in contact te komen. Dit kan door middel van moderne technologie of de “ouderwetse” manier, door aan te bellen bij mijn voordeur. Onze voordeur is te vinden via:

ADRES GEGEVENS:
Adres: Hoogzijde 50
Postcode: 8316AL
Plaats: Marknesse
Provincie: Noordoostpolder
Land: Nederland

Je bent uiteraard van harte welkom bij mij thuis. Echter, alleen na het maken van een afspraak om wederzijdse teleurstelling te voorkomen.

Telefoon:

We zijn uiteraard ook telefonisch te bereiken. Echter,……. ANONIEME telefoontjes weiger ik principieel  op te nemen. Ik denk altijd maar: “Ik heb ook niets te verbergen” en heb er gewoon een hekel aan als ik ANONIEM wordt gebeld. Ik wil graag weten voor wie ik een telefoon opneem en met wie ik te maken heb. Bespaar je dus de moeite of luister mijn berichtje op mijn mobiel maar af als je toch eigenwijs wilt zijn. Ik ben te bereiken via: +31 6 48 95 06 18

ROUTE:

We hebben het makkelijk gemaakt voor je. Klik op de afbeelding en plan de route naar onze woning.

 

BANKREKENING:
Heb je wat gekocht en wil je het afgesproken en overeengekomen bedrag overmaken? Dat kan uiteraard via onze bankrekening.

IBAN NR: NL66 INGB 0666 0558 31
BIC NR: INGBNL2A
T.n.v: M.W. van de Beek

PAYPAL:

Wil je liever via het welbekende en veilige Paypal, dan behoord dit ook tot de mogelijkheden. Klik op de afbeelding en start een transactie.

E-MAIL:
E-mail met bijlage Verstuur een bericht via uw mailprogramma.

Maak anders gebruik van het onderstaande mailprogramma.

  quote: A man’s home is his castle.    

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Fields marked with * are required

  *

  code