Aanpassen woning – Garage

Toen wij in Marknesse kwamen wonen, stond er achter de woning een oude garage van 6 x 3 meter. Deze stond er al 40 jaar. Scheefgezakt en met een asbest dak. Hiermee zijn wij aan de gang gegaan en hebben er een garage van 10 x 4 meter geplaatst met klein puntdak. stoeptegels schots en scheef stelde toen nog de vloer voor.

 

We hebben om de bestaande garage heen gebouwd en deze vervolgens van binnenuit volledig gesloopt. Hier nog enkele voorbeelden ervan.

 

 

Alles vanaf de achtergevel is plat gegaan en volledig opnieuw opgebouwd.

 

 

Alle wanden zijn dubbelwandig opgetrokken en voorzien van isolatie.

 

 

 

Toen alles stond en de daken bedekt waren is de aandacht uitgegaan naar de vloeren van de garage en fietsenschuur. Alles is uitgegraven, voorzien van plastic op de vloeren en daar overheen tempex voor de isolatie.

 

 

Onze “oude” Buurman Jacob Loosman kwam samen met Lucel Loosman de vloer storten en afvlinderen.

   

 

 

 

Zijdeur garage, deur fietsenschuur en elektrische roldeur garage aangebracht. We kunnen nu alles afsluiten.

Compleet nieuwe rioleren/afvoer aangebracht in de volledige achtertuin en daar alle afvoer van de goten op aan gesloten. Er was namelijk geen enkele afvoer als alleen een regenput gevuld met stenen bij de serremuur.

 

Naast nieuwe riolering gelijk een waterleiding getrokken naar beide gebouwen en de stroom gerealiseerd inclusie groepenkast in de garage.

In de garage een klein aanrechtje aangebracht en aangesloten op de afvoer.

 

 

Werkbank gebouwd en stellingen neergezet. Het inrichten kon beginnen

De garage is verder voorzien van een alarmsysteem en diverse camera’s.

 

 

De garage is af en wordt intensief gebruikt. Ook hier zijn we erg blij mee.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan wil ik u vragen een e-mail te sturen. Dank voor de belangstelling m.b.t. het lezen van deze pagina.

Vriendelijke groet,
Mike