2019 – Project Rolstoelbus – Wie doen er mee

o klikt van het bedrijf van uw keuze, dan kunt u rechtstreeks de website bezoeken. Mogen wij u ook verwelkomen?

 

Onze SPONSORS…!!!   Media berichten…!!!  Lopende acties…!!! 

   

Het laatste NIEUWS…!!!   Extra informatie…!!!   Met de bus mee…!!!

Onderstaand overzicht laat zien wie dit project een warm hart toedragen. Helaas kunnen wij hier alleen bedrijven laten zien. Wilt u ook vermeld worden in deze lijst ter ondersteuning? Wij vragen u vriendelijk een e-mail te sturen met het bedrag wat u wilt doneren en wij plaatsen het nog dezelfde dag. Op deze manier kunnen wij iedereen in Nederland laten zien dat de NOP in staat is één vuist te maken en in de bres te staan voor deze doelgroep. Als bedrijf ontvangt u van ons een zogeheten “brief van gift” zodat uw bijdragen gedeeltelijk aftrekbaar is van de belasting. Een ieder die hier staat, BLIJFT staan zolang deze website in de lucht is en dat is al vanaf 1986. Er  komen géén kosten meer bij. Als u op het logo klikt kunt u de website bezoeken van de gekozen sponsor.

 

Komt u ook hier te staan….? Zullen we SAMEN deze doelgroep helpen..? SAMEN één tegen EENZAAMHEID. Met een kleine bijdrage helpt u om het doel te bereiken.

 

 

 

 

 

Er is een groot aantal ANONIEME SPONSORS wat niet met naam en toenaam genoemd wil worden. Hen wil ik allemaal via deze manier bedanken voor hun tijd, inzet, bijdragen, tips en adviezen. Heel veel dank, Ook SAMEN met u wordt dit een succesvol project.

 

 

 

Exult – kantoorinterieurs, beursstands en merkactivaties – Emmeloord

 

 

 

 

 

De Vries Recycling – Urk

 

 

 

 

 

Coöp Suppermarkt Greidanus – Emmeloord

 

 

 

Ongse Droom – Bunschoten-Spakenburg

 

 

 

 

 

 

Snijder Reclame – Urk

 

 

 

 

 

Rj Computers – Harderwijk

 

 

 

 

 

Autobedrijf Hovinga – Emmeloord

 

 

 

Huvee Meubels op maat – Emmeloord

 

 

 

 

 

Studio FD – Emmeloord

 

 

 

Noordhuis – Thuis op kantoor – Emmeloord

 

 

 

 

 

N. van Schoten – Ijzerhandel – Emmeloord

 

 

van de Meester – Stroopwafels & Poffertjes – Emmeloord

 

 

Partyverhuur & Catering – Vollenhove

 

PPE Polyester Producten Emmeloord

 

 

Durree Autobedrijf – Emmeloord

 

 

Marcel Dijkstra Klimaattechniek – Emmeloord

 

 

Alfin Adviesgroep – Dokkum

 

 

Van Keulen Heftrucks – Emmeloord

 

 

Molnopex – Uiensorteer en verpakking – Emmeloord

 

Gamma – Emmeloord

 

 

Deelwerk NOP – Emmeloord

 

 

 

POT Educatie – Sint-Jansklooster

 

 

 

 

 

Jannette Weultjes – Tekst & Communicatie – Rutten

 

 

Imsorb waterabsorptie granulaat – Emmeloord

 

 

Bijl & de Jong is importeur van slangen, koppelingen en afsluiters – Emmeloord

 

Raymann Interieur – Emmeloord

 

 

 

Dekker Constructie- en Machinebouw B.V. – Emmeloord

 

Vecomach Metaalbewerking – Emmeloord

 

Heftruckcentrum Post – Emmeloord

 

 

 

Autobedrijf Gert Pul – Urk

 

 

 

 

 

Aarnink & Ooms Flevomest – Emmeloord

 

 

Allcos BV gespecialiseerd is in reinigingsmiddelen voor automotive branche. – Emmeloord

 

 

 

Bosch Car Service Pals & van Tilburg – Marknesse

 

 

Dayseaday Group – Urk

 

 

TvK Instructie – STCW, GWO en Offshore trainingen – Emmeloord

 

 

 

Auto Siero – Kraggenburg

 

 

 

 

 

Albert Bouma – 4×4 Flevoland – Nagele

 

 

 

 

Geen woorden, maar daden. Dat is een uitdrukking die Post Workboats van harte onderschrijft. – Urk

 

 

 

Eddie van der Weide meubelstoffering van meubels, auto’s, motorzadels/buddyseats, tuinkussens, caravans en campers – Emmeloord

 

 

 

 

 

Van Driel Landbouwwerktuigen, Traktoren & Heftrucks – Luttelgeest

 

Orchideeënwinkel – Luttelgeest

 

 

Firma Verhage Fruit – Luttelgeest

 

 

 

Joors.nu is een nieuw en uniek online handelsplatform waar retailers/detaillisten hun groente en fruit rechtstreeks van telers en importeurs kopen. – Vollenhove

 

 

 

 

D & S Kleding – Bedrukken van kleding, bestickeren reclameborden – Espel

 

 

Autobedrijf René Bobeldijk – Bant

 

 

 

 

 

SPAR Supermarkt Ten Napel – Creil

 

 

 

 

 

 

Offringa BV, een gerenommeerd bedrijf en de importeur van Mitsubishi Forklift Trucks in Nederland – Creil

 

Klaas van Veen – OUD IJZER & METALEN – Bant

 

 

Totec bv is een Totaal installatiebedrijf  – Urk

 

 

Lumacon  een innovatief en flexibel las- en machineconstructie bedrijf. – Marknesse

 

 

Jan Zuidema Kraanverhuur VOF – Tollebeek

 

 

 

 

Tas KOPEN….?  Trendy tassen voor elk budget koopt u online bij GAVETAS.NL  – Marknesse

 

Hovinga Motors in Emmeloord is het adres voor reparatie en onderhoud van uw motor. – Emmeloord

 

Rodé Vis: Creating tasteful solutions – Urk

 

 

 

AGRODUST: leverancier van bedrijfsstofzuigers en machines. Uw partner om een schone, veilige werkomgeving te creëren. – Tollebeek

 

Met Werckpost kiest u voor ruim 15 jaar aan ervaring in de uitzendbranche. Werckpost is een uitzendbureau alsook familiekantoor.

 

Mulder Transport B.V. is de afgelopen jaren uitgegroeid van een transportbedrijf tot een allround logistieke dienstverlener. We spelen in op vragen van klanten, om een oplossing te zoeken voor hun logistieke uitdagingen. Hierbij zetten we ons uitgebreide wagenpark en betrokken team in.

 

Welkom op de website van Dierenartspraktijk Marknesse, praktijk voor gezelschapsdieren en hobbydieren in de Noordoostpolder.

 

Houthandel van Keulen is opgericht in 1953 in de achtertuin van de familie Van Keulen aan de Finsestraat 1 te Kraggenburg. In 1974 werd een andere locatie gevonden aan de Oudeweg 20 te Marknesse.

 

TIG, MIG-MAG, Elektroden lassen en reparatie van o.a. chassis, frames, sloep, boot, container, land- tuinbouw machines en ontwerp diverse toepassingen. Daarvoor gaat u naar UTIOR in Marknesse

 

 

 

Wij heten u van harte welkom in ons PIZZERIA / ARGENTIJNS / MEXICAANS RESTAURANT en veel meer! – Marknesse

 

 

 

Of het nu gaat om een lekker patatje, vers belegd broodje of een complete menu, heerlijke snacks, schep ijs of een lekker drankje, Cafetaria Danny’s Marknesse heeft het voor u. Een enthousiast team van uitstekende medewerkers staat voor u klaar!

 

Gebr. Huizinga is al meer dan 60 jaar een begrip in de polder en wij(Richard en John) zijn de derde generatie. Service is bij ons erg belangrijk en staat dan ook hoog in het vaandel. – Marknesse

 

TRAINING- EN AFRICHTINGSTAL Sinds eind maart 2010 is de training- en africhtingstal gevestigd in Rutten, in de Noord-Oost Polder. Daarvoor waren we al enige jaren actief in het friese dorp Harich.

 

Flevohoogwerkers is gespecialisserd in hoogwerkers! We zijn JLG service partner, waardoor wij altijd up to date zijn van de laatste ontwikkelingen bij JLG. Naast JLG, hebben we van de meeste hoogwerker-merken, zoals Genie, Upright, Haulotte en Skyjack, Manitou, Mec, Niftylift, Aichi, Hitachi, Hinowa, Oilsteel en Prolift. – Rutten

Mechanisatiebedrijf Weevers te Marknesse is een vertrouwd verkooppunt van diverse A-merken. Onze merken zijn zorgvuldig uitgekozen op duurzaamheid, innovatie en betrouwbaarheid. Bekijk hier onze merken!

 

 

 

Droogwand.nl – Bant

 

 

 

Klus- en Onderhoudsbedrijf Martijn en Rutger Snijder uit Bant, voorheen Rutten (Noordoostpolder), is thuis in elk huis en elke schuur. Voor verbouw en onderhoud aan uw woning, loods, schuur of kantine steken wij graag onze handen uit de mouwen en zetten wij ons vakmanschap in om uw wensen te realiseren.

 

Dijksma Koudetechniek levert een totaalpakket op het gebied van koel- en vriestechniek, airconditioning en elektrotechniek.

 

REKU Hulpmiddelen, voor al uw hulpmiddelen. Rene Kuiper 06-22674492 – Emmeloord. In- en Verkoop, Verhuur en Reparatie.

 

 

 

 

Pies of Keek, Hilde Tiems, Met heel veel plezier maak ik taarten voor iedere gelegenheid! Een taart voor een VERJAARDAG of BABYSHOWER, voor jullie BRUILOFT of gewoon ‘voor lekker’…. Pies of Keek weet er wel raad mee! – Rutten

 

 

Blue Harvest, Bijproducten worden vaak als een last beschouwd en producenten kunnen moeilijkheden ondervinden met de marketing. Anderzijds hebben bedrijven die op zoek zijn naar grondstoffen het vaak moeilijk om de juiste producten en het juiste volume te vinden. Beide bedrijven moeten zich concentreren op hun kernactiviteiten om succesvol te zijn. – Urk

 

AGRO Mechants Group Urk wordt beschouwd als een belangrijk distributiecentrum van Seafood in Europa en in de recente uitbreiding werd een speciale ruimte voor kartonpick & pack ontwikkeld die het aanbod in distributie zal versterken .

 

 

Offico werkt dus anders dan een boekhoudkantoor. Wij werken graag op locatie en komen dus bij de klant. Kleine klanten die geen eigen bedrijfspand hebben en dus vanuit huis werken ondersteunen we vanuit ons eigen kantoor thuis. Offico – Emmeloord

 

Zowel in onze winkel als hier op onze website kunt u iets meer van ons verwachten. In onze winkel kun u terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op deze site geven we u een ‘kijkje in onze keuken’ en maakt u kennis met onze passie voor het slagersvak. Bijna al onze producten worden gemaakt in eigen keuken, maar dat had u waarschijnlijk al verwacht van een Keurslager. Wij wensen u een fijn maar vooral smakelijk bezoek. Mocht u trek krijgen in al dat lekkers, stap op de fiets of spring in de auto en wij laten u graag iets proeven.

 

Vishandel Buter heeft twee verkoopwagens, waarmee ze een allerhande aan visproducten verkopen. Kwaliteit, vers, gezond en lekker zijn de kernbegrippen!
Dinsdagmorgen: Oldemarkt 9:00-13:00 uur
Dinsdagmiddag: Tollebeek 15:00-18:00 uur
Woensdag: Ens 9:00-18:00 uur
‘t Harde 9:00-17:30 uur
Donderdag Meppel 10:00-17:30 uur
Vrijdag Zaandam 8:45-17:30 uur
Marknesse 9:00-18:00 uur
Zaterdag Zaandam 09:00-15:45
Emmeloord 9:00-15:30 uur

Machines voor de voedselverwerkende industrie. Gemak in gebruik, reiniging én in onderhoud. Dat zijn speerpunten van MCR Machinery uit Marknesse bij de ontwikkeling van machines en verwerkingslijnen voor het wassen, snijden, polijsten, sorteren en verpakken van groente en fruit.

 

Mertrade Scheepsbemiddeling. Als jachtmakelaardij en scheepsbemiddeling, zijn wij zeer actief op zowel de binnen- en buitenlandse markt, wij verzorgen voor u het gehele traject van verkoop tot aankoop.

Autobedrijf Minnaard is officieel deelnemer aan het universele autobedrijf concept. Autobedrijf Minnaard is een allround autobedrijf en onderhoud alle merken en type auto’s en brommobielen. Autobedrijf Minnaard uit Kuinre is gespecialiseerd in Opel en is dealer van Aixam en Minauto Brommobielen. Voor schade en reparatie bent u bij autobedrijf Minnaard uit Kuinre aan het juiste adres. – Kuinre

 

Vroegop Hoveniers, Ons team bestaat uit een vaste groep erkende hoveniers die hiervoor een gerichte opleiding hebben gevolgd. Door bijscholing en het volgen van cursussen blijven wij up-to-date in de hoveniersbranche. Voor leerlingen zijn wij een erkend leerbedrijf.  – Marknesse

 

Hoevenberg Service Transportbanden: Voor al uw transportband gerelateerde problemen hebben wij een oplossing !! Het bedrijf beschikt over faciliteiten die ter plaatse PVC vulkaniseren mogelijk maakt tot een breedte van drie meter! Het specialisme van Hoevenberg Service is in al haar toepassingen terug te vinden, in de voedingsmiddelen-, beton-, hout-, asfalt- en rubberverwerkende industrie en mechanisaties.

Iedereen verdient een Maximaal leven vol van levenskracht en vitaliteit. Max vitaal draagt hier graag aan bij, door deskundigheid, praktische service en persoonlijke aandacht op het gebied van Zorg, Fit en Comfort. Ons doel is u op een deskundige, open en eerlijke manier te helpen uw leven zo comfortabel mogelijk te leven. Een intensieve samenwerking met leveranciers, zorgdeskundigen en vrijwilligers geeft ons deze mogelijkheid. – Emmeloord

Autobedrijf Huitema is gevestigd in Emmeloord en is aangesloten bij Bosch Car Service. Hierdoor staan wij garant voor kwaliteit en service. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan elke auto. Onze medewerkers volgen regelmatig technische trainingen en zijn zo altijd op de hoogte van de laatste technieken. De technische kennis en apparatuur van Bosch ondersteunt onze garage in al haar werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda maar kunnen u met elke auto verder helpen.

 

Mobiliteitscentrum Oegema is er voor iedereen die op een duurzame manier mobiel wil zijn. U kunt bij ons terecht voor betaalbare service en onderhoud, APK en zomer- en winterbanden.

Dieselservice Emmeloord, Alle kennis en uitvoering van projecten in eigen huis. Kennis van vrijwel alle merken, merkdealer van MAN. Grote voorraad van gebruikte, gereviseerde en nieuwe delen. Wij verkopen nooit nee, er is altijd een oplossing. Eigen testruimtes om motoren te testen. – Emmeloord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komt u ook hier te staan….? Zullen we SAMEN deze doelgroep helpen..? SAMEN één tegen EENZAAMHEID. Met een kleine bijdrage helpt u om het doel te bereiken.

 

 

 

 

 

       

Media berichten…!!!    Onze SPONSORS…!!!   

 

Achtergrond info…!!!    Ook u kunt mee…!!!

 

Laatste nieuws…!!!    Opgezette acties…!!!


 

 

Onze SPONSORS…!!!   Media berichten…!!!  Lopende acties…!!! 

   

Het laatste NIEUWS…!!!   Extra informatie…!!!   Met de bus mee…!!!

Quote: Sponsors.. tot in de puntjes“.