2019 – Project ROLSTOELBUS – Laatste Nieuws

       

Media berichten…!!!    Onze SPONSORS…!!!   

 

Achtergrond info…!!!    Ook u kunt mee…!!!

Laatste nieuws…!!!

Via deze pagina melden wij de ontwikkelingen, het laatste nieuws  en welke stappen er zijn ondernomen m.b.t. het project ROLSTOELBUS.

13 november 2019: Vanavond ben ik gebeld geworden met de mededeling dat de ondernemersvereniging van Marknesse vergaderd. Om 21:30u was ik welkom om de aanwezige ondernemers toe te spreken m.b.t. dit project. Een verassing want ik had er verder geen enkele berichtgeving meer ontvangen na mijn verzoek.

12 november 2019: Er zijn weer diverse SPONSORS aan de lijst toegevoegd vandaag. Erg fijn en waarvoor onze hartelijke dank.

11 november 2019: Met medewerking van Visveiling op Urk heeft een kistje vis veilen een fenomenaal bedrag opgebracht. Hier zijn we erg blij mee en willen deze handreiking dan ook heel erg bedanken.

08 november 2019: HULP GEZOCHT bij het opzetten van een grote veiling voor URK, Emmeloord en de omliggende dorpen. Wie heeft hier ervaring mee en wie kan mij daarbij helpen….? Het kan eventueel gescheiden, bijvoorbeeld Urk apart en Emmeloord + omliggende dorpen apart. Wie o wie stuurt mij een berichtje of geeft een belletje…?

07 november 2019: Telefonisch contact gehad met Mercedes Benz Vans Nederland B.V.,  en gesproken met een aardige mevrouw. Wat blijkt…… het email adres op de website bleek niet correct te zijn en is inmiddels aangepast. Een brief met uitleg gestuurd naar deze mevrouw en we zijn in afwachting wat er verder gaat gebeuren.

07 november 2019: Carrefour heeft contact gezocht en wil graag meer info m.b.t. dit project en eventuele mogelijkheden.

07 november 2019: Helaas door een flinke longontsteking enige dagen geveld. Jammer maar het ontmoedigd niet. We kunnen en mogen veel vanuit huis realiseren.

6 november 2019: Een verzoek ingediend bij het VSB fonds. Er stond een mooi artikel in de krant en Inge mijn vrouw attendeerde mij hierop. Wij hebben meteen gereageerd en zijn in afwachting:

5 november 2019: Vandaag de uitnodiging ontvangen  om aan de voorzitters van de bedrijvenvereniging(en) Groen dorpen  (alle omliggende dorpen van Emmeloord) uitleg te komen geven m.b.t. de Rolstoelbus actie. Ik ben hier erg blij mee;

4 november 2019: Gesprek gehad met de directeur van de Visafslag op Urk. Maandag 11 november 2019 zal er een kistje vis worden geveild t.b.v. het project ROLSTOELBUS;

3 november 2019: De financiële graadmeter heeft net de € 20.000 Euro gepasseerd.

2 november 2019: (REMINDER) Brief verzonden naar Mercedes Benz Vans Nederland B.V., T.a.v. Richard Engelbart en Geert Jaeken met verzoek tot een persoonlijk gesprek. (Wachten op reactie)

2 november 2019: Diverse clubs zoals Rotary Club Emmeloord, Junior Kamer Emmeloord, Odd Fellows Emmeloord en De Ronde Tafel benaderd via diverse bekende en leden. De eerste contacten zijn er al. Ben erg benieuwd naar de ontwikkelingen;

28 oktober 2019: Gesprek met Gemeentehuis wethouder mevrouw Uitdewilligen en jurist Mevrouw Boer;

26 oktober 2019: Gesprek gehad met één van de transportbedrijven op Urk. Via een werknemer zal er gekeken worden om een zalmactie op te zetten t.b.v. de Rolstoelbus actie;

24 oktober 2019: Brief verzonden naar Mercedes Benz Vans Nederland B.V., T.a.v. Richard Engelbart en Geert Jaeken met verzoek tot een persoonlijk gesprek. (Wachten op reactie)

21 oktober 2019: Interview met radio OZO en Radio Emmeloord (zie MEDIA)

 

18 oktober 2019: Een pracht stukje in Het Urkerland met medewerking van Hendrik Kramer GBU waarvoor onze hartelijke dank. (Zie Media)

18 oktober 2019: Een Radio interview gehad via OMROEP FLEVOLAND (zie Media)

 

16 oktober 2019: Redactioneel stukje in De Noordoostpolder (zie media)

 

1e week oktober 2019: Vandaag gestart met de actie ROLSTOELBUS. Het begin is altijd lastig maar we mogen vertrouwen hebben.