2019-Project Rolstoelbus – Inschrijven

 

Onze SPONSORS…!!!   Media berichten…!!!  Lopende acties…!!! 

   

Het laatste NIEUWS…!!!   Extra informatie…!!!   Met de bus mee…!!!

Via het onderstaande invulformulier kunt u een potentiële mede reiziger opgeven om een dagje mee te rijden en lotgenoten te ontmoeten. Even uit de dagelijkse sleur en eenzaamheid. Even andere gezichten en ………. wie weet klikt het. De rolstoelbus die wij op het oog hebben zal een verbindende factor gaan worden.

Wij zijn dankbaar met de aanmeldingen die wij tot dusver hebben. Ook u kunt in de bres springen voor een Vader, Moeder, Opa of Oma, of zelfs een kennis of goede buur. Houd wel de gestelde doelgroep in de gaten. Dit kan een oudere zijn met of zonder gebruik van een rollator, een scootmobiel of een rolstoel. Of,…. het kan een mindervaliden persoon zijn. De bus die wij op het oog hebben is voorzien van een lift en heeft de mogelijkheden de genoemde vervoersmiddelen te zekeren zodat er geen ongelukken gebeuren.

Met deze doelgroep willen wij dagjes uit. Dit kan naar het Dolfinarium zijn, een restaurant om gezellig met elkaar een bakkie te doen, misschien wel naar de Orchidee hoeve. Of……… misschien hebt u wel een goede tip. Laat het ons weten.

Regels/Richtlijnen invulformulier:
Wij vragen van u de volgende gegevens die écht noodzakelijk voor ons zijn om bij u aan te komen en bij eventualiteiten dat er mensen te bereiken zijn. LET OP: Zijn de gegevens NIET compleet, kunnen wij verder niets. We hebben een opzetje voor u gemaakt. In het vak “Je bericht” zien we erg graag de volgende belangrijke gegevens van u tegemoet waar wij zeer zorgvuldig mee om zullen gaan.

 1. Ziet u een sterretje tussen haakjes staan (*)  dan is dit VERPLICHT.
 2. In het vak: “Je bericht” kun je overige zaken kwijt of toelichting.
 3. Wij gaan zeer zorgvuldig om met deze gegevens, maar hebben dit nodig om veilig op weg te kunnen.

De onderstaande gegevens graag compleet vermelden.

  Maak uw keuze: (Mevrouw of Meneer,)

  Gebruik van Hulpmiddelen..? Maak uw keuze:(*)

  Moet er begeleiding mee...?: (Ja of Nee)

   

   

  Onze SPONSORS…!!!   Media berichten…!!!  Lopende acties…!!! 

     

  Het laatste NIEUWS…!!!   Extra informatie…!!!   Met de bus mee…!!!

   

   

  Quote: Geluk begint pas als je het met andere kunt delen.

  WIJ STOPPEN ER MEE:

  NA 35 JAAR 

  Translate »