2019 – Project Rolstoelbus – Acties

 

Onze SPONSORS…!!!   Media berichten…!!!  Lopende acties…!!! 

   

Het laatste NIEUWS…!!!   Extra informatie…!!!   Met de bus mee…!!!

Hier treft u een overzicht aan van de acties die zijn opgezet om het geld bij elkaar te krijgen voor de ROLSTOELBUS.

ZONNEPANELEN ACTIE:

Gaat vanaf 28 november 2019 van start. Compleet set 12 stuks zwarte 310Wp Mono Black panelen incl. montagemateriaal en B.T.W. Wij bieden u dit DOE HET ZELF PAKKET zeer scherp aan voor de ROLSTOELBUS ACTIE vergelijk de prijzen om u heen.

Het gaat om topkwaliteit zwarte 310Wp Mono Black van Solarfabrik/Jinko Solar zonnepanelen.
Kijk altijd naar de efficiency cijfer van het paneel.
Solarfabrik/Jinko Solar heeft een van de hoogste cijfers vergelijkt u maar. Voorzien van Tier-one keurmerk, 60 cellen per paneel

Fabrikant: Jinko Solar
Afmetingen zwarte 310WP Mono Alu Frame panelen:
Afmeting 1665 x 1002 x 35mm
10 Jaar Productgarantie
25 Jaar Vermogensgarantie
Land van Herkomst Duitsland/Maleisië
Compleet met alle benodigde montage materiaal.

Als u vóór 31 december 2019 besteld gaat er van elke bestelling € 100,= Euro naar het ROLSTOELBUS Project
Een voordeel voor u en voor onze eenzame oudere en minder validen. Grijp die kans en maak er een WIN-WIN van.
Prijs: € 2.723,29 Euro (Daar krijgt u de BTW nog van terug)

Prijzen zijn gebaseerd op PORTRAIT leggen op een pannendak.
Standaard 2×10 meter kabel van omvormer naar panelen.
GRATIS Wifi module (alleen deze aanbieding)
GRATIS Levering ….! (100Km rond Emmeloord)

Het aantal panelen en samenstelling kan/mag u uiteraard aanpassen. (zie AANBOD website)
Pakketten worden samengesteld op de door de klant aangeleverde informatie, maten, hoeveelheid panelen, daarbij behorend montagemateriaal.

Blijkt nu dat er bij montage onvoldoende materiaal voorhanden is, kan dit vaak diezelfde dag nog geleverd worden,  na betaling van € 95,- transport, administratie en overheadkosten. De extra materiaalkosten komen daar nog bij.

Wilt u dit pakket bestellen….? Gewoon even een mailtje sturen en/of bellen, we staan u graag te woord.
info@mikevandebeek.nl –  Mobiel/WhatsApp: 06-48950618

ROOKWORST ACTIE:

Gaat vanaf 28 november 2019 van start. Bij dit project zal gebruik gemaakt gaan worden van de verkoop van de overheerlijke met goud bekroonde fijne rookworst van Slagerij van de Beek. Bij een voorgaande actie verkochten wij er ruim 850 stuks. Velen werden er in kerstpakketten meegenomen wat zeer werd gewaardeerd. Dus bedrijven….. sla uw slag. U maakt uw personeel erg blij en draagt bij aan het slagen van dit mooie project.

Deze overheerlijk rookworsten zullen in pakketjes worden verpakt van 3 stuks á 200 gram voor een weggeefprijs van € 6,50 per drie stuks (uitsluitend per 3 te bestellen)  Er komen drie uitlever/ophaal adressen. Urk, Emmeloord en Marknesse.  Daar kunt u uw bestelling afhalen op bijvoorbeeld maandag- en dinsdag avond tussen 18:30u en 21:00u. Bestellen kunt u de hele maand december wekelijks vanaf nu tot eind december 2019.

Bestellen kunt u via deze website, info@mikevandebeek.nl of Mobiel/WhatsApp: 06-48950618 en betalen via een zeer populaire App TIKKIE.  U stuurt een e-mail met het aantal pakketjes wat u wilt hebben. U ontvangt van mij dan een zogeheten TIKKIE betaalverzoek. Wanneer dit is voldaan is uw bestelling gewaarborgd en kan op gestelde tijden worden afgehaald. Zullen we SAMEN deze doelgroep ondersteunen……..!!!!

 

WINTERMARKT ROC FRIESE POORT:

22 november 2019: Vandaag werd ik getroffen door een lief e-mailtje: Dit was afkomstig van het ROC Friese Poort in Emmeloord. Het mailtje werd verzonden door MAX. Dit is de inhoud: “Mijn naam is Max Maarssen, ik zit op het ROC Friese Poort in Emmeloord. De reden van mijn mail is dat ik de opleiding ondernemer retail op het ROC Friese Poort doe. Ik zit nu in het 2e jaar van mijn opleiding.  Dit jaar moeten wij een project opzetten. Ons project is om een kerstmarkt te organiseren bij ons op school. Het geld wat hierbij wordt opgehaald, gaan wij schenken aan een goed doel. Wij vinden uw project Rolstoelbus een heel mooi goed doel. Dit goede doel willen wij graag steunen met ons project. Dit is goedgekeurd door de school.  De kerstmarkt is op 18 december van 10:00 tot 15:00. Wij zouden u hiervoor ook heel graag uit willen nodigen, zodat wij u het geld kunnen overhandigen. Misschien is het tevens mogelijk om het goede doel in te zetten op onze kerstmarkt.

Is dit mooi of is dit mooi. Wordt vervolgd.

ZALMACTIE JCI:

M.m.v. Tom de Munnik, lid van de JCI Groot Schokland, plaatsen wij hierbij de Flyer voor de zogeheten ZALMACTIE (klik HIER). De Rolstoelbus actie dingt mee naar de opbrengst. Dus…..jawel……zoveel mogelijk bestellen waarvoor bij deze uiteraard heel veel en hartelijk  dank.

 

 

 

 

 

 

 

ZELF ACTIE OPZETTEN:

Wil jij ook een actie opzetten voor de ROLSTOELBUS….?  Laat dan van je horen en verras ons met welk idee je komt.

 

 

 

KLEDING BEDRUKKEN:

D & S KLEDING Espel:

Aanstaande zaterdag (23 november) staan wij van D&S Kleding op de winterbraderie in Emmeloord. Hier zullen wij kerstmutsen en kerstsokken gaan bedrukken en verkopen. Van elke verkochte kerstmuts/kerstsok gaat er een klein bedrag naar een project wat wij ondersteunen: Namelijk een rolstoelbus om eenzame ouderen uit hun isolement te halen.

Hieronder een klein bericht van de persoon die hier heel druk mee bezig is.
“Het project rolstoelbus omvat in het kort het volgende: Het is de wens om eenzame ouderen en mindervaliden vanuit de Noordoostpolder en omstreken uit hun isolement te halen en de vereenzaming op deze manier tegen te gaan, om zo een verbindende factor te gaan worden voor deze doelgroep. Nieuwe contacten en omzien naar elkaar en samen de eventuele kosten te dragen als dat echt nodig is. Plaatsen zoals: Emmeloord, Urk, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenbrug, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland en Kuinre (soms daarbuiten) zullen hoofdzakelijk aangedaan worden.”
Met dit busje willen zij er minimaal 1 of 2 dagen per week met de doelgroep op uit”.

Dit vonden wij zo een leuk initiatief, dat wij niet lang hoefden na te denken om hier ons steentje aan bij te dragen.
De kerstmutsen en kerstsokken gaan € 5,00 per stuk kosten, waarvan er € 1,50 naar dit doel gaat. Deze actie laten wij doorlopen tot en met 15 december 2019 
Wilt u op een andere manier uw steentje bijdragen? Dit kan door middel van een kleine gift, zaterdag zal er een ‘spaarpot’ staan waar u eventueel een kleine gift in kunt doen.

D & S KLEDING kunt u vinden via FACEBOOKHeel veel dank voor uw inzet, tijd en bijdragen. Echt SUPER.

 

Onze SPONSORS…!!!   Media berichten…!!!  Lopende acties…!!! 

   

Het laatste NIEUWS…!!!   Extra informatie…!!!   Met de bus mee…!!!

Quote: Beter een goede buur dan een verre vriend.WIJ STOPPEN ER MEE:

NA 35 JAAR 

Translate »